Στην PACKOPLAST κάνουμε
πραγματικότητα το όραμα σας

/images/dinatotites/din1.jpg

Σχεδιάζουμε και παράγουμε πλαστικές συσκευασίες απο πλαστικό PET, PS και PVC.

Κινούμαστε σύμφωνα με τις εξειδικευμένες απαιτήσεις σας σε κάθε δημιουργικό σας πλάνο και είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αντιποκρηθούμε σε αυτό ακριβώς που έχετε επιθυμήσει για τον προϊόν σας.

Κάθε σας ανάγκη είναι για εμάς μια πρόκληση ώστε να βρούμε τη λύση.

Η διαδικασία της σχεδίασης έχει ως στόχο την λειτουργικότητα του προϊόντος, την εξαιρετική ποιότητα αλλά και την καλύτερη δυνατή ανάδειξη του.

H πολυετής εμπειρία μας στο κομμάτι του προϊοντικού σχεδιασμού

Mας παρέχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζουμε αποτελεσματικά της ανάγκες της κάθε σχεδιαστικής απαίτησης ενώ σας παραδίδουμε σε πολύ μικρό χρόνο ακριβώς αυτό που ζητήσατε.

Η PACKOPLAST είναι γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της και την ταχύτητα στις παραδόσεις της.

/images/dinatotites/din2.png

Η συλλογή σχεδίων της εταιρίας μας καλύπτει όλες τις ανάγκες που δημιουργεί η σύγχρονη εποχή.

Διαθέτουμε τεράστια γκάμα από εκατοντάδες καλούπια που ήδη υπάρχουν στις εγκαταστάσεις μας και είναι στη διάθεση σας.

Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας και μας εκδηλώσετε το αίτημα σας, τον κωδικό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και προχωράμε στην παραγωγή και αποστολή δειγμάτων ή στον δειγματισμό από εμάς στον χώρο σας.

Αν δεν σας καλύψει κάποιος κωδικός από την μεγάλη γκάμα που έχουμε ,εμείς και οι συνεργάτες μας αναλαμβάνουμε τον εξ’αρχής σχεδιασμό της συσκευασίας του προϊόντος σας.

Δημιουργούμε σχέδια CAD και αφού καταλήξουμε στο ακριβές σχέδιο που επιθυμείτε προχωράμε στην κατασκευή πρότυπου καλουπιού μοντέλου και στην παραγωγή πλαστικών δειγμάτων.

/images/dinatotites/din4.png

Μετά την έγκριση των δειγμάτων

άμεσα είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τη συσκευασία που έχετε οραματιστεί εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ποιότητα με την πολυετή εμπειρία μας πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Πρώτο μέλημα μας είναι οι υπηρεσίες μας να ενισχύσουν τη φήμη της επιχείρησης σας και την ποιοτική και εμπορική επιτυχία του κάθε προιόντος σας.

/images/dinatotites/14KR.png

Η βιομηχανία PACKOPLAST λειτουργεί όλες τις δραστηριότητες της με προτεραιότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Διαθέτει τις περιβαντολλογικές άδειες που είναι απαραίτητες από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και ακολουθεί όλες τις οδηγίες ανακύκλωσης των υπολειμματων παραγωγής.
Τα προϊόντα μας είναι 100% ανακυκλώσιμα και κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα καλύπτοντας την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. (συμμορφοση με τους ειδικούς κανόνες του άρθρου 5 του Κανονισμού 1935/2004/ΕΚ, τον Κανονισμό 2023/2006/ΕΚ και τον Κανονισμό 10/2011/ΕΚ και τις σχετικές τροποποιήσεις τους. )

Διατειρούμε σε όλες της ετήσιους προγραμματισμούς μας τον κύριο στόχο του περιορισμού του περιβαλλοντικού αποτύπωματος από τις δραστηριότητες μας και την ταυτόχρονη επιτυχή εξοικονόμηση πόρων.